Nærhed og kendskab

Husted er dybt involveret i alt, han langer over disken.
Paté Paté Winebar & Tapas går op i smagfuld kvalitet. Vores køkken bygger på de spanske tapas traditioner. Det er ambitionen at alle vores serveringer skal være nær udvalgte originale spanske tapas.


Pølser, skinker, brød og fisk på dåse er nøje udvalgte og importeres direkte fra Spanien og Portugal.

Kaffen er fra vores ven Alberto i Torino, Italien. Sjældent har man mødt én med så meget hjerte i processen, med at riste kaffebønner. Bønnerne er nøje udvalgte efter område og type og blandingen er sammensat, så den giver en dejlig fylde, en god balance og en intens aroma. Blandingen er 60% Arabica og 40% Robusta.
Paté Paté Winebar & Tapas servere klassisk spansk tapas. Vi har Morgenmad “all day”, Pintxos, Bocadillos, Montaditos, enkelte retter og lidt til den søde tand.

Hvad er Spanske Pinxtos
Pintxos er en form for tapas der især er udbredt i Catalonien – det er i alt sin enkelthed et lille stykke brød enten en form for flute eller noget let ristet- med lækkert fyld.
Pintxosa har fået deres navn fordi de normalt bliver holdt sammen med en tandstikker, der på spansk kaldes en pinchito!

Hvad er en spansk Bocadillo?
En Bocadillo er en spansk form for sandwich, med fokus på smagfulde ingredienser. Den har ikke meget mere end en enkelt ingrediens, som kød, skinke, ost, omelet eller tun i sig. I almindelighed tilføjer spanierne ikke salat, syltetøj, løg, mayonnaise i en Bocadillo. Nogle gange bliver brødet fugtet med tomat eller lidt spansk olivenolie på kanten af brødet.
En Bocadillo er meget smagfuldt, simpel og let spiselig. Den er også let og have med når man rejser.

Hvad er en spansk Montaditos?
Montaditos er små spanske sandwich med fokus på simple smagfulde ingredienser.
En Montaditos er en lille spansk sandwich. Den har, ligesom en Bocadillo, ikke meget mere end kød, skinke, ost eller tun i sig. I almindelighed tilføjer spanierne ikke salat, syltetøj, løg, mayonnaise i en Bocadillo. De er simpelthen kød, fisk eller ost mellem to stykker brød. Nogle gange bliver brødet fugtet med tomat eller lidt spansk olivenolie på kanten af brødet.
En Montaditos er en lille, meget smagfuldt, simpel og let spiselig sandwich. De er lette at have med når man rejser.

 

  

       
   PATÉ PATÉ          BIBENDUM
       
    Bibendum vinbar
       
   FALERNUM          VINBODEGAEN
       
   
       
   HUSTED VIN          PATÉ PATÉ CPH
       
   
       
           
       
   
       
            LOFNW